Priručnik za superzauzete žene

Kako da imate više vremena za sebe, uprkos svim obavezama i "grižoj savesti"

Ovaj priručnik će vam pomoći

Dozvolite sebi vreme za sebe

Izaberete da radite baš ono što volite u svoje slobodno vreme

Imate više radosti u svojoj svakodnevnici, uprkos svim obavezama

Prijavite se i preuzmite svoj priručnik

Danas i vi možete da naučite kako da imate više vremena za sebe. Još vas deli samo jedan korak:

 Mi cenimo vaše podatke i nećemo ih zloupotrebiti

Ovaj Priručnik je zamišljen kao praktičan i koristan alat koji će vam pomoći da na zabavan i jednostavan način ulepšate svoju svakodnevnicu i živite srećniji i ispunjeniji život.

Marija je pre svega profesionalac u svom poslu. Trening koji je osmislila nosi sa sobom puno pozitivne energije i veoma korisnih alata i saveta koje korisitm svakodnevno. Uspehologija je za mene bila prava avantura u kojoj sam uspela da otkrijem svoje licne potencijale. Imala sam priliku da upoznam veoma interesantne ljude od kojih sam puno naucila. Veoma brzo nakon zavrsenog treninga sam primetila prve promene koje su mi poboljsale zivot, kako privatni tako i poslovni. Sve oblasti koje trening obuhvata su korisne na svoj nacin, a najvise mi se dopalo to sto je bilo jako puno prakticnih primera I vezbi. Ovaj trening bih preporucila apsolutno svima!

Nevena Stanojević, master ekonomista

USPEHOLOGIJA je trening sa kog izađete ne samo bogatiji za pregršt korisnih informacija i alata koje možete primeniti odmah, već i puni pozitivne energije i korisnih uvida. Za dobar osećaj i sjajne rezultate nakon treninga zaslužna je vešta, precizna i uverljiva Marija Ždero koja nas uči svetski priznatu metodologiju za uspeh Džeka Kenfilda. Meni je veoma važno od koga učim- važno mi je da onaj ko prenosi znanje bude i osoba koja je to znanje primenila. Dodatnu vrednost ovom treningu dali su upravo Marijini p lični primeri kao dodatni motiv da i mi sa puno poverenja naučeno sprovedemo kroz lično iskustvo i promenu.

Katarina Blagojević

Prijavite se odmah i preuzmite besplatni Priručnik koji će vam pomoći da imate više vremena za sebe i svoje radosti, bez griže savesti.