Možda se i vi pitate da li postoji “RECEPT” za uspeh i sreću i kako da ga naučite i primenite u svom životu?

Pridružite se mnogima koji su naučili kako da se motivišu i pokrenu, kako da probude veru u sebe i žar za životom, kako da jasno definišu ono što žele i kako to i da ostvare!

Trening drži Marija Ždero, prvi i jedini licencirani trener i coach Jacka Canfielda u Srbiji.

PRIJAVA ZA TRENING USPEHOLOGIJA

jesen 2019, Bulevar Zorana Đinđića 84, Beograd, Srbija


Cena treninga USPEHOLOGIJA iznosi:
5 x 108 eur za pojedinačno plaćanje po modulima
ili
490 eur (10% popusta) za plaćanje u celosti
Dodatni popust od 10% za uplate do 10.08. 2019.
45 sati treninga za samo 440 eur

1

Šta je
USPEHOLOGIJA?

USPEHOLOGIJA je set u praksi dokazanih i primenljivih principa i strategija za lični razvoj svake individue i ostvarenje svih ciljeva. Trening Uspehologija je iskustvo koje vas vodi kroz proces uskladjivanja svog stvarnog života sa svojom vizijom. Neki će po prvi put identifikovati i izbistriti ono što žele. Trening Uspehologija je jedinstvena prilika da preoblikujete svoj život.

Na ovom treningu otkrićete svoju svrhu, urediti svoje ciljeve po prioritetima i otkriti provereno korisne tehnike koji će vam koristiti da ostvarite ono što želite. Bićete u prilici da otklonite svoje strahove i uverenja koja vas koče, otkrićete i jasno definisati ono što želite, i kreiraćete akcioni plan i podršku potrebne za ostvarenje ciljeva.

2

Da li je ovaj
trening za mene?

Bez obzira gde se trenutno nalazite u svom životu i da li želite da unapredte svoj poslovni ili privatni život, bez obzira da li ste roditelj, zaposleni, menadžer, nezaposleni, umetnik, pisac, partner, kolega, preduzetnik, prodavac, trener, coach, trening Uspehologija je dizajniran za vas.

 • napravite pozitivne promene u svom životu
 • zaradite više novca i uživajte u finansijskoj slobodi
 • napravite bolji balans izmedju posla i porodice
 • unapredite svoje odnose i komunikaciju, u kući i na poslu
 • povećajte svoj lični i poslovni uspeh
 • otkrijte i iskoristite svoj potencijal i snagu
 • svoje planove pretočite u akciju koja donosi željeni rezultat

3

Naučićete da

 • Preuzmete kontrolu nad svojim životom 100%
 • Imate nepokolebivo samopouzdanje
 • Lako rešavate dnevne izazove
 • Usvajate nove korisne navike
 • Zarađujete više novca
 • Ostvarujete svoje ciljeve
 • Privlačite dobre prilike u svoj život
 • Imate više slobodnog vremena
 • Budete produktivniji
 • Imate dobro zdravlje
 • Negujete dobre odnose
 • Lako pratite svoje ambicije
 • Otpustite kočnice iz prošlosti
 • Izadjete iz svoje zone komfora i prihvatite izazove

Da li i vas muče sumnje “da li ću moći”, “šta ako ne dobijem podršku”, “to već neko radi bolje od mene”, “nisam ja za to”, “samo pusti snovi…”

Koliko se samo pitanja, dilema i strahova javi kada razmišljate o uspehu? Toliko da vrlo lako odustanete i pristanete da živite nešto što ne želite.

Na našu veliku radost i sreću, puno je uspešnih ljudi koji su kroz svoju praksu, iskustvo, kroz svoj put do uspeha, dali odgovore na ova i slična pitanja i podelili svoje iskustvo i znanje sa svetom, sa idejom da je uspeh nešto što se uči i što može svako da ostvari, ako je spreman da uloži trud i posvećenost cilju.

Postoje principi, alatke, tehnike koje vam pomažu da uspešno i lakše savladate “recept” za uspeh. Jedna od riznica primenljivih principa i alata za uspeh je baš trening USPEHOLOGIJA.

Ne brinite, na ovom putovanju niste sami!

Ja sam Marija Ždero, prvi i jedini licencirani trener i coach Jacka Canfielda u Srbiji, zaljubljenik u život, majka troje dece, supruga, zaposlena, preduzetnik, kolega, prijatelj, sestra.

Zašto bi i vama bilo korisno da dodjete na moj trening?

Otvorenog i radosnog srca, sa vama ću podeliti svoje znanje i iskustvo, svoje primere na kojima sam sama učila sve ono čemu i vas učim. Šta mi je bilo korisno, gde sam se saplitala, i kako sam rasplitala svoje zavrzlame. Kroz praktične vežbe, na svojim primerima, doživećete nova iskustva, otkriti šta i kako možete drugačije da radite u svom životu kako bi ostvarili ono što želite … Sve što naučite na treningu možete primeniti i van učionice. Bićete svedoci promena u svom životu koje ste do juče smatrali nemogućim.

Marija je osoba koja obožava život i ljude. Snaženo je prigrlila život i odlučila da ga živi svakim delom svoga bića. Ona je zaista pravi lider za promene , jer sve što nas uči i sama prolazi kroz to. U svakoj vežbi koju nam pokazuje učestvuje svim srcem (imam utisak, kao da joj je prvi put) i tako nas spontano povuče da uplovimo i mi u iskustvo i promenu.

Trening Uspehologija je osmišljen da suptilno vodi kroz proces preobražaja. Mislim da svako ko se upušta u trening, zaista treba da se preda, da svaku vežbu koju nauči na treningu ODMAH počne da primenjuje, jer je to najdelotvornije! Vežbe su toliko jednostavne, životne i praktične da ih je moguće primeniti u svakom trenutku. Naučila sam da volim sebe, da živim u sadašnjosti, da postavljam i realizujem ciljeve (i privatne i poslovne)

Onog momenta kada sam ja počela da se menjam (ali stvarno, i to samo slušajući Mariju i primenjujući naučeno) sve oko mene je počelo da se menja. Vratila sam se sebi, zaista počela da volim sebe i verujem u sebe. Kao da sam počela da emitujem pozitivnu energiju svuda oko sebe. Sve je to uticalo da su mnoge male i velike stvari počele da se dešavaju i otvaraju putevi za koje nisam bila ni svesna da postoje.

Mirjana Jevtić, Ekonomista, Sektor kontroling, Telekom Srbija

Marija je puna optimizma i velike pokretačke energije, koju nesebično deli sa grupom. Istovremeno ima dar da sa mnogo ljubavi razume i podrži različite senzibilitete.

Na treningu Uspehologija mi se mnogo dopalo što ima mnogo praktičnih vežbi, koje su lako primenjive i koje podstiču da nastavimo dalje, sa narednom vežbom i svakim sledećim ličnim razvojnim korakom. Iako sam do sada prošla mnogo odličnih i korisnih edukacija, u Uspehologiji sam pronašla nove i zanimljive alate i tehnike.

Treninng mi je pomogao da unapredim neka svoja uverenja i napravim određene male, a prve korake koji su često najteži i najvažniji. Naučila sam kako da sebe dodatno podržim u određenim situacijama. Posebno mi je drago što ću mnoge dragocene tehnike sa Uspehologije moći da koristim u radu sa svojim klijentima.

Marija Simeunović, Studio Stepenik, Biznis konsultant,coach i trener za lidere, kreativna preduzetnica

Raspored

Raspored modula za jesen 2019.

I MODUL ……….21. i 22.09.2019. 10-15h
II MODUL……….12. i 13.10.2019.10-15h
III MODUL……….02.11.2019. 10-18h
IV MODUL……….30.11 i 01.12.2019. 10-15h
V MODUL……….21.12.2019. 10-18h

1. MODUL – Uzmite život u svoje ruke!

Naučićete kako da preuzmete 100 % odgovornost za rezultate koje ostvarujete, kako da vaš život zavisi isključivo od vas, kako da se otvorite prema novim mogućnostima i kreirate ono što želite!

2. MODUL –Otkrijte zašto ste ovde!

Otkrićete svoju svrhu, svoje talente, svoj potencijal i svoju strast. Kreiraćete jasnu viziju svog željenog života u ključnim oblastima, i naučiti kako da viziju pretočite u stvarnost.

3. MODUL – Odlučite šta želite!

Definisaćete šta za vas znači uspeh, postaviti svoje prioritetne ciljeve čije će ostvarenje doneti krucijalne promene na bolje koje želite za sebe. Naučićete kako pravilno da definišete svoje ciljeve kako biste ih lakše i ostvarili. Napravićete osnovu akcionog plana za ostvarenje zacrtanih ciljeva.

4. MODUL Napravite akcioni plan za uspeh!

Naučićete kako da ovladašte novim navikama koje će vam olakšati prevazilaženje prepreka i izazova, i omogućiti kreiranje uspeha. Naučićete kako da prevazidjete unutrašnje blokade i strahove. Naučićete potrebne veštine pomoću kojih ćete svoje planove uspešno pretočiti u akciju koja daje željeni rezultat.

5. MODUL Osigurajte svoj uspeh u budućnosti!

Jednom rečju, naučićete kako da teoriju primenite u praksi i “stvarnom” životu. Pripremićete se za svoju uspešnu svakodnevnicu na najbolji način. Naučićete kako da napravite neophodne promene i stvorite uslove koji će podržati vaš uspeh u budućnosti!

Cena i Garancija kvaliteta

Cena treninga USPEHOLOGIJE iznosi:

5 x 108 eur za pojedinačno plaćanje po modulima ili
490 eur (10% popusta) za plaćanje u celosti

Dodatni popust od 10%


za uplate do 10.08. 2019.


45 sati treninga za samo 440 eur


U navedenu cenu je uključeno:
- 5 modula
- 4 termina vežbi
- 45 sati treninga
- skripte i sav potreban materijal
- pristup zatvorenoj Facebook grupi
- online podrška 3 meseca nakon treniga


Trening USPEHOLOGIJA će vam se svideti ili ćemo vam vratiti novac!


Učestvujte na ovom fenomenalnom treningu, prodjite kroz moćne vežbe i kreirajte budućnost kakvu želite za sebe

Ako ne budete zadovoljni onim što ste naučli na treningu, obavestite nas već posle prvog modula, i vratićemo vam novac u celosti!


Trening USPEHOLOGIJA će vas upoznati sa samim sobom na jedan novi i drugačiji način

Otkrićete koliko ste snažni i moćni, i kako da iskoristite svoje mogućnosti za svoje najveće dobro. Ovo je možda najveća čarolija “recepta ” za uspeh. Jednom kada se upoznate sa svojim ličnim, beskrajnim mogućnostima, ojačaćete samopuzdanje, pomerićete svoje lične granice, rešiti se strahova, i kreirati svoj uspeh!

Recite sebi DA i prijavite se!

Ako ste spremni da oslobodite svoj potencijal, sanjate i ostvarite svoje snove, i konačno otkrijete i naučite kako da ostvarite bilo koji cilj, pridružite nam se na treningu!