Ko sam ja?

Marija Ždero, prvi i jedini licencirani trener i coach Jacka Canfielda u Srbiji, zaljubljenik u život, majka troje dece, supruga, zaposlena, preduzetnik, kolega, prijatelj, sestra… Puno se smejem i ponekad plačem, nekad sam tužna i neraspoložena, i mnogo češće hrabra i vesela.
Ponekad ustanem i ne znam šta me žulja, samo tako osećam… Život mi je mnogo lakši od kada sam naučila da tražim svoje odgovore na pravom mestu, u sebi. Volim osmeh i toplu reč.

Šta kažu drugi o radu sa mnom?

Strast prema životu, radost i hrabrost. Polaznici mojih treninga kažu da im je znanje i iskustvo, koje delim na treningu, živo, iskustveno i super korisno. Ono što zovemo „Šlag na jagodama“ su moj zarazni entuzijazam i vera koji motivišu i pokreću na akciju.

Šta mi je važno?

Važno mi je da živim u skladu sa onim što pričam i da se osećam dobro u svojoj koži. 

U šta verujem?

Verujem u ono što radim! Verujem da svako od nas može da ostvari ono što želi. Jer, mi i poželimo ono što već nosimo u sebi kao snagu i potencijal za ostvarenje. Verujem da je ljubav prema sebi, drugima i životu  točak oko kog se vrti naše životno iskustvo i naše dobro. 

Učila sam i učim od najboljih!

  • Džek Kenfild je zvezda legendarnog filma Tajna
  • Nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda po broju prodatih knjiga iz edicije Melem za Dušu…
  • Magazin Success ga je u Americi proglasio Br. 1 coachem za uspeh
  • Autor je jednog od najpoznatijih treninga u oblasti ličnog razvoja– Success Principles – u koji je utkao svojih 45 godina znanja i iskustva u oblasti psihologije, psihoterapije i primenjenim discplinama u oblasti motivacije, komunikacije i lakšeg prevazilaženja prepreka…
  • Džek Kenfild je moj učitelj i mentor

Moji učitelji su, pre svega, podržali moj rast da bih mogla Vama da budem bolja podrška. U toku svoje edukacije, učila sam i učim od najboljih: Jack Canfield, Stephen Giligan, Charles Faulkner, Slavica Square, Bernd Isert.

Stephen Gilligan

Stephen Gilligan Ph.D

je psiholog koji je završio doktorat na Stanford univerzitetu. Bio je centralna figura u originalnoj NLP grupi i postao najbolji učenik Miltona Eriksona, fenomenalnog psihijatra i hipnoterapeuta. Doktor Gilligan je proširivao svoj rad proteklih 40 godina na značajan način, dok je istovremeno razvijao svoje programe Generative Trance i Generative Coaching.
U 2004-oj godini je primio nesvakidašnju nagradu Lifetime Achievement Award od strane Erickson Foundation u čast mnogobrojnih doprinosa.
Charles Faulkner

Charles Faulkner

jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen i aktivan u oblasti biznisa. On je life-coach, trader, motivator, autor i expert u modelovanju. Učio je NLP od samih začetnika, njegova izvanredna ekspertiza u Eriksonovoj hipnozi, geštalt terapiji, kognitivoj  lingvistici, dale su pečat njegovoj jedinstvenoj metodologiji modelovanja koju je implementirao u polju NLP-a.
Slavica Squire

Slavica Squire

je potpredsednik  European Coaching Association – ECA, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima i bestseler autor. Slavica  je  sertifikovana kao International NLP Master Trainer i licencirani Master Business Coach. Godine 2004. je  počela sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top menadžere, 2006.  godine je  osnivala prvi NLP Institut u Srbiji, a 2008. i prvu Coaching Akademiju u Srbiji.
nlp-institut-beograd-bernd-isert-big

Bernd Isert

je vlasnik najveće nemačke organizacije za razvoj i usavršavanje: Metaforum iz Berlina. Osnivač je te kompanije i na njenom čelu već 25 godina. Među prvima je u Nemačkoj počeo da se bavi NLP-om I coaching-om, davnih 80-tih. Začetnik je integrativne metode gde se NLP integriše i prepliće sa konstelacionim radom, time-line terapijom, kineziologijom.

Jutarnji napitak
Obožavam ujutro miris „turske“ kafe, bez šećera.

Omiljeni savet koji sam dobila
Sledi svoju meru, i onda kada nije u skladu sa tuđim očekivanjima.

Zvezda vodilja
Vera da svojim radom učestvujem u stvaranju lepšeg sveta.

Besplatna vođena meditacija

Unutrašnji osmeh

Zašto bi i vama bilo korisno da radite sa mnom?

Baš kao i ja, i ti možeš da naučiš kako da u svom životu ostvariš ono što želiš, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim ciljevima!