Marija Ždero vas poziva da se pridružite tromesečnom online treningu

Uzmi život u svoje ruke!!!

Iz teorije u praksu. Ova formula koju ste naučili tokom izazova je odlična, ali nije uvek laka za primenu, zar ne? Zato iskoristite dodatnu priliku da je skroz savladate u praksi. Da naučeno primenite 100% u svom životu , i nađete svoje odgovore i rešenja.

Počinjemo 15. decembra

Dosta odlaganja. Dosta vaganja. Dosta izgovaranja.

Vreme je da živiš život koji želiš i koji zaslužuješ, jer ti to možeš!

Dosta odlaganja. Dosta vaganja. Dosta izgovaranja.

Zašto nam je teško da radimo u životu stvari za koje znamo da bi nas dovele do boljih rezultata, više zdravlja, sreće, novca, idealne kilaže, boljeg partnera...?

Čak i sada kada znamo ovu super formulu, imamo poteškoća da je oživimo u svom životu.
Povuku nas stari obrasci, potrebna nam je vera i strpljenje. I nije uvek lako.
Jer u našim brzim životima, ne uradimo uvek ono što je najbolje za nas.

Složićete se, svima nam je potrebna i dobro došla dodatna motivacija i snaga da bismo istrajali u toj promeni koju želimo.

Zato sam odlučila da produžim ovo naše druženje, samo za učesnike izazova, kako bi zajedno osigurali da ćete stvarno da živite život u kom ne vladaju okolnosti, drugi ljudi, već vi.

Pripremila sam za vas tromesečni online trening, koji će se dešavati u ovoj našoj zatvorenoj FB grupi.

Već znate i osećate da je to naša mala porodica, ljudi koji slično razmišljaju, žele napredak u svom životu, žele da se reše onoga što ne funkcioniše i da nađu bolje odgovore i rešenja za svoj život.

Bez obzira da li si majka, supruga, preduzetnica, zaposlena, student ili sve to u muškom rodu, bolji život počinje sa jasnom namerom i odlukom da uzmeš stvar u svoje ruke

Kako da odavde gde jesi stigneš tamo gde želiš da budeš?

Ako znaš šta želiš, fenomenalno, ali i ako se ponekad osećaš izgubljeno,  nemaš predstavu šta želiš, gde hoćeš da stigneš, možda ti nije jasno ni  gde se sada nalaziš, ne brini, na dobrom si mestu, sve ćeš to razjasniti  na treningu, i u oba slučaja naučićeš kako da to što želiš i ostvariš.

Kako da promeniš ono što ti se ne sviđa u tvom životu?

Imaš osećaj da se vrtiš u krug. Već duže vreme želiš nešto da promeniš i ne polazi ti za rukom. Malo se pomeriš unapred, pa se vratiš u rikverc.  I tako u krug. Znaj da postoji razlog zašto se to dešava i da postoji način da prekineš sa obrascem koji ti se ne sviđa.

Kako da se oslobodiš stega?

Vrlo često osećaš kao da kočiš sebe, da ne dozvoljavaš sebi da raširiš krila. U vozačkom žargonu, voziš pod ručnom.
Može biti strah u pitanju, tuđa očekivanja, nekada sopstvena očekivanja i ono famozno pitanje, šta ako ne uspem, da li ću moći, šta ako nemam snage, znanja…. Vreme je da se oslobodiš ovih stega i da daš sebi priliku. Da otpustiš kočnice i živiš život u svom ritmu.

Šta da očekuješ u ovih 90 dana treninga?

  • Još 90 dana podrške: Moje prisustvo i podrška za sve one koji se opredele da nastave sa treningom. Svaki mesec po jedan mini izazov na teme zahvalnosti, onoga šta želimo, opraštanja sebi i drugima, i otpuštanja teških emocija….
  • Preko 250 minuta ciljanog trening materijala:Preko 30 video lekcija koje će vam pomoći da osvojite svoj život. Tokom ova tri meseca pokrićemo više od 15 važnih tema kroz video lekcije koje će vam doživotno biti dostupne, jer ćete moći da preuzmete snimke. 
  • Vođene vizuelizacije: Pomoću kojih se možete lakše osloboditi nekih nesvesnih blokada i kočnica.

+ Dodatni besplatni bonusi

BONUS 1

  • Termini za pitanja i odgovore: uživo uključenje za vaša pitanja i odgovore

BONUS 2

  • Online radno druženje na zoom platformi: Svakog meseca organizujem jedan termin za vežbe online, na Zoom platformi (u trajanju 2h), za sva vaša dodatna pitanja – da se okupimo, za sve one koji nisu u mogućnosti da dođu u Beograd  

BONUS 3

  • Mogućnost da dobijete individualnu podršku baš za svoju konkretnu situaciju: Vrlo često mi polaznice u toku treninga pišu svoje konkretne teme i dileme, i kroz seriju  dodatnih video odgovora i razmenu lakše ćete stignu do svog rešenja
Daj sebi dozvolu! Živi život koji zaslužuješ. Ovo je pravo mesto, i pravi trenutak.

Ako ti se sviđa naša dosadašnja razmena, onda možemo da nastavimo zajedno.

Svaka lekcija će ti pomoći da još sigurnije zaigraš glavnu ulogu u svom životu

Uz svaku video lekciju, dobijate detaljna objašnjenja teme u skripti, i radne listove vezane za tu oblast. Istovremeno u grupi nastavljamo da komentarišemo, da se razmenjujemo i da podržavamo jedni druge, kako bi brže napredovali.

Ovo su samo neke od lekcija tokom treninga

Svoje moram zameni sa biram

Vrlo često u životu imamo osećaj da nemamo izbora, i to čini da se ponekad osećamo kao „žrtve“ svog  MORAM.  Pretpostavljam da bi i vi da skratite svoju MORAM listu, i date sebi više slobode.

Reši se NE MOGU

Koliko puta si do sada „rešila“ nešto, i onda ipak rekla – NE MOGU . Ne mogu ovo, ne mogu ono, a tako bih želelela… Ovo je prilika da sa svog puta skloniš NE MOGU konačno.

Dovrši nedovršeno

Da konačno dovršiš ono što si započela i što ti je važno, i da zauvek izbrišeš sa svoje liste ono što ti više nije važno. To je skroz ok, da ti se promene prioriteti.  I da te promena ne žulja. Da ne zameraš sebi, već da sprovodiš akcije u skladu sa sobom sada.  

Drži se svojih dogovora

Od sutra ću da trčim, da ne večeravam, da budem strpljivija, fokusiranija, i, onda po starom… Uopšte se ne obaziremo na dogovore sa sobom, kao i da ih nije bilo, i to može da bude pogubno za naše samopouzdanje. Zato ćeš da naučiš kako da se konačno držiš svojih dogovora, i mnogo bolje ćeš se osećati u svojoj koži.

Šta želiš i šta ti je važno

Šta je tebi zasta važno? Ne ono što treba da ti je važno.
Šta te raduje? Šta te inspiriše?
Za čim ti srce peva? To je tvoje gorivo za promenu…

Daj sebi dozvolu da uradiš to što želiš

Najvažniji korak ka uspešnoj promeni! I ponekad, kao da čekamo da neko drugi uradi. Jedino nam treba sopstvena dozvola da donosimo nove odluke, da razmišljamo na novi način, da se ponašamo drugačije…

Postavi svoje granice i nauči da kažeš NE

Da bi živeli život po svojoj meri, i da bi  bili slobodni, treba da naučimo da kažemo NE.
I da budemo u miru sa tim. Naše DA ima smisla samo ako umemo da kažemo NE.

Otpusti svoje kočnice

Nekada imamo osećaj da jednom nogom dajemo gas, drugom kočimo sebe. I suštinski, ne pomeramo se, a umorni smo. Sve dok ne otpustimo te kočnice. Neka neprijatna iskustva iz prošlosti, strahovi, zameranje, krivica, sve nas to koči da idemo napred.

Koliko košta ovaj trening?

Trening možeš da plaćaš mesečno. Jedan mesec treninga košta 2400,00 dinara.

Ili, želiš još bolju cenu?

Ako platiš ceo trening unapred, dobijaš dodatnih 15% popusta.
U tom slučaju trening košta 5900,00 dinara.

Kako da znam da donosim pravu odluku?

Ako osećaš da zaslužuješ bolji život, i spreman/na si da radiš na tome,
onda je tvoja odluka, da kreneš na ovaj trening, prava.

Nikad nije bilo lakše i bezbolnije da promeniš svoj život na bolje. Ništa ne rizikuješ. Kada se prijaviš na trening, i ako ti se iz bilo kog razloga trening ne svidi, posle prvog meseca možeš dobiti svoj novac nazad.

Jedva čekam da počnemo 15. Decembra!

Utisci polaznika

Jedva čekam da počnemo 15. Decembra!