Blog

Utisci polaznika trening Uspehologija

Coffee time

Fantastično iskustvo!

Uspehologija je jedna od najboljih investicija koje svako od nas može da napravi za sebe, za svoj uspešan, srećan, još bolji i kvalitetniji život.

Marija je fantastična osoba, majka i uspešna žena. Svojim primerom pokazuje da možemo da živimo srećan i kvalitetan život na svim životnim poljima, ljubav, zdravlje, posao, porodica, i  sve ono što je nama lično važno. Kroz svoj primer Marija nas uči da sve je moguće, samo ako zaista želimo i hoćemo. Kroz predavanja, vežbe, zabavu, Marija nas uči da možemo da ostvarimo sve sto želimo.

Uspehologija je trening za koji ćete želeti da se ne završi. Sa Marijom pored sebe ostvarićete i postići rezultate za koje ste mislili da su samo san ili želje. Tu je za Vas i uz Vas, na vašem putu ka ostvarenju snova, želja i ciljeva. Ako posustanete, tu je da Vas pogura napred, da vas ohrabri da otklonite svoje prepreke, blokade, da dobijete jasnoću u ciljevima, da vas ohrabri i pomogne vam da pronađete svoj put do onoga što želite.

Ja sam se prepustila tome, i zahvaljujuci Mariji koja me je vodila na tom putu i treningu Uspehologija, naučila sam da živim život prema sebi. Da pojačam sampouzdanje i veru u sebe, da spoznam koje su to blokade bile u meni i da ih se rešim  kako bih mogla dalje da idem. Naučila sam da svoje ciljeve pre svega jasno postavim, zatim preduzmem odgovarajuće akcije da bi ih ostvarila, i da ih onda kroz te akcije i ostvarim. Naučila me je da volim sebe i budem sigurna u sebe. Da imam jasnoću sa sobom, ko sam, jasnoću svojih ciljeva, želja, potreba i pomogla mi je da pronadjem put kojim želim da idem. I ono najbitnije za mene, da se otvorim prema ljudima, da mogu slobodno i iskreno da izrazim svoja osećanja, potrebe i želje.

Iz mog iskustva mogu samo da kažem da Mariju obožavam, i  Uspehologiju takođe.

I sada, posle završenog treninga i dalje se bavim sobom, svaki dan. A Marija kao moj mentor i dalje je tu, uz mene, i u svakom momentu mogu da računam na nju. Veliki čovek, koji voli ovaj svoj rad i koja iz istinske i iskrene želje i ljubavi radi sa  ljudima.

testimonials

Aleksandra Mirković

 

 

 

 

 

 

Marija je osoba koja obožava život i ljude.
Snažno je prigrlila život i odlučila da ga živi svakim delom svoga bića. Ona je zaista pravi lider za promene , jer sve što nas uči i sama prolazi kroz to.
U svakoj vežbi koju nam pokazuje učestvuje svim srcem (imam utisak, kao da joj je prvi put) i tako nas spontano povuče da uplovimo i mi u iskustvo i promenu.

Trening Uspehologija je osmišljen da suptilno vodi kroz proces preobražaja. Mislim da svako ko se upušta u trening, zaista treba da se preda, da svaku vežbu koju nauči na treningu ODMAH počne da primenjuje, jer je to najdelotvornije! Vežbe su toliko jednostavne, životne i praktične da ih je moguće primeniti u svakom trenutku.
Naučila sam da volim sebe, da živim u sadašnjosti, da postavljam i realizujem ciljeve (i privatne i poslovne)

Onog momenta kada sam ja počela da se menjam (ali stvarno, i to samo slušajući Mariju i primenjujući naučeno) sve oko mene je počelo da se menja.
Vratila sam se sebi, zaista počela da volim sebe i verujem u sebe. Kao da sam počela da emitujem pozitivnu energiju svuda oko sebe. Sve je to uticalo da su mnoge male i velike stvari počele da se dešavaju i otvaraju putevi za koje nisam bila ni svesna da postoje.

Testimonials 2

Mirjana Jevtić

 

 

 

 

 

 

Marija je puna optimizma i velike pokretačke energije, koju nesebično deli sa grupom.
Istovremeno ima dar da sa mnogo ljubavi razume i podrži različite senzibilitete.

Na treningu Uspehologija mi se mnogo dopalo što ima mnogo praktičnih vežbi, koje su lako primenjive i koje podstiču da nastavimo dalje, sa narednom vežbom i svakim sledećim ličnim razvojnim korakom. Iako sam do sada prošla mnogo odličnih i korisnih edukacija, u Uspehologiji sam pronašla nove i zanimljive alate i tehnike.

Treninng mi je pomogao da unapredim neka svoja uverenja i napravim određene male, a prve korake koji su često najteži i najvažniji. Naučila sam kako da sebe dodatno podržim u određenim situacijama. Posebno mi je drago što ću mnoge dragocene tehnike sa Uspehologije moći da koristim u radu sa svojim klijentima.

testimonial 3

Marija Simeunović

 

 

 

 

 

 

Uspehologija  je trening sa kog izađete ne samo bogatiji za pregršt korisnih informacija i alata koje možete primeniti odmah, već i puni pozitivne energije i korisnih uvida.

Za dobar osećaj i sjajne rezultate nakon treninga zaslužna je vešta, precizna i uverljiva Marija Ždero koja nas uči svetski priznatu metodologiju za uspeh Džeka Kenfilda.
Meni je veoma važno od koga učim – važno mi je da onaj ko prenosi znanje bude i osoba koja je to znanje primenila.
Dodatnu vrednost ovom treningu dali su upravo Marijini  lični primeri kao dodatni motiv da i mi sa puno poverenja naučeno sprovedemo kroz lično iskustvo i promenu.

testimonial4

Katarina Blagojević

 

 

 

 

 

 

Marija je pre svega profesionalac u svom poslu.

Trening koji je osmislila nosi sa sobom puno pozitivne energije i veoma korisne alate i tehnike koje korisitm svakodnevno.
Uspehologija je za mene bila prava avantura u kojoj sam uspela da otkrijem svoje lične potencijale.
Imala sam priliku da upoznam veoma interesantne ljude od kojih sam puno naučila.
Veoma brzo nakon završenog treninga sam primetila prve promene koje su mi poboljšale život, kako privatni tako i poslovni.
Sve oblasti koje trening obuhvata su korisne na svoj način, a najviše mi se dopalo to što je bilo jako puno praktičnih primera I vežbi.
Ovaj trening bih preporučila apsolutno svima!

tetsimonial4

Nevena Stanojević

Back to list