Blog

Knjiga koja je promenila moj život

Upitnik Spremnost za promenu?

Može li knjiga stvarno da nam promeni život, može li reč da nam promeni život, i to ne živa reč, već slovo na papiru?!?

Prave stvari dođu u pravo vreme, onda kada smo spremni da ih razumemo.

Ili ako nismo, mi ih i ne primetimo, i to je ok.
Tako je sa mnom, sa vama, sa ljudima oko nas, tako je sa svima nama, zar ne?

Kako je počelo

Pre skoro 6 godina, otvorila sam korice knjige Uspeh, zašto da ne? Autor Džek Kenfild.
Još jedan u nizu naslova kako unaprediti svoj život, kako sprovesti promenu koju želiš, kako se osećati dobro u svojoj koži, kako biti uspešan i srećan.

Doduše, moram biti iskrena, ja svaku knjigu otvaram sa najboljim očekivanjem. Verujem da je baš u njoj moj odgovor na aktuelno pitanje. Ukazujem poverenje unapred. U tom trenutku sam i dalje bila u potrazi za knjigom za koju ću reći –  Da, to je to! Riznica odgovora i praktičnih, primeljivih alata!!

Tako je i bilo. Ovo je knjiga koju sam odmah razumela, na nivou srca i glave. Zarezonovala je sa mnom, kao da sam je sama sebi pisala. Počele su da se pale lampice… I ono što sam znala, pa nisam primenjivala, sada se budilo, postajalo jasno, nedvosmisleno, kroz jedno novo, veliko AHA.
Jednostavna, pitka, sa puno primera i instrukcija primenljivih u svakodnevnici, puna konkretnih alata kako da olakšamo i ulepšamo sebi život. I što je najvažnije, inspirativna i pokreće na akciju!

Toliko mi se knjiga dopala, ustvari toliko me pokrenula, toliko me struktura i metodologija oduševila, da sam odmah poželela da jednoga dana upoznam Džeka Kenfilda, učim od njega, postanem njegov trener i glasnik fenomenalne Kenfild metodologije. Te 2013, moja želja je stvarno izgledala kao pusti san, praktično nemoguća, i sa stanovišta vremena, novca, i cele organizacije. Osim što je sve izgledalo nemoguće, moje srce je igralo od same pomisli na taj željeni scenario.

Snovi se ostvaruju

Ali kao što vam kažem, ova knjiga je promenila moj život. Sve što sam pročitala i naučila iz te knjige, primenila sam u svom životu. Postavila sam svoj cilj, uzela odgovornost na sebe da ga ostvarim, razvejala svoje strahove, išla u akciju, i to mi je definitivno pomoglo da 2016. godine dobijem stipendiju od Džeka Kenfilda, završim prvu sertifikaciju za trening Principi uspeha ( kod nas Uspehologija). Ovaj rezultat je ujedno i bila još jedna potvrda , da metodologija ako se primenjuje radi bez obzira na okolnosti. Živeći praktično principe uspeha, moj san se ostvario u potpunosti –  imala sam privilegiju da u dva navrata uživo u 2018. godini, učim od Džeka Kenfilda, u maloj grupi od 50 trenera iz celo sveta, i tako postanem licencirani trener i coach za Kenfild metodologiju.

Snovi se ostvaruju, stvarno!

Pozivam vas da pročitate knjigu. U njoj je struktura koja garantuje uspeh i radost. Ako poželite dodatnu podršku na putu do onoga što želite, imate pitanja, dilema, ako niste solo igrač, želite verne navijače za sebe, dođite na trening Uspehologija da kreirate taj Uspeh koji želite za sebe!

Iz prve ruke, sve provereno radi!

 

 

 

Back to list

Povezani postovi