Blog

Radionice u nizu – NLP tehnike i alati za roditelje

Možda ste i vi nekada kao roditelj osetili ili pomislili da ne znate šta više da radite, jer, sve ono što ste probali ne daje rezultat koji želite. Možda ste nekada pomislili da više nemate snage, ni ideja, a ipak ne možete da odustanete. Možda ste čuli ili pročitali nešto  što  vam zvuči i izgleda  korisno, ali ne uspevate to nešto da primenite u svojoj  svakodnevnici.

whatwedo_casestudy_advil_square_carousel_1-390x390

Ako ste roditelj koji je želi da pokrene pozitivne promene u svojoj porodici, roditelj koji  želi da nauči kako da motiviše svoju decu, kako da im omogući da razvijaju samopouzdanje i veru u sebe, onda su radionice  NLP tehnike  i alati za roditelje pravi izbor za vas.

Na radionicama NLP tehnike  i alati za roditeljeimaćete priliku da ovladate super korisnim tehnikama i alatima koje ćete moći da  primenite u svojoj svakodnevnici i unapredite svoj porodični život.

Radionce su orjentisane i na dobrobit roditelja kao pojedinca, kao i na konkretne tehnike i alate koje će olakšati vašu  roditeljsku svakodnevnicu.

Cilj radionica je da:

  • Roditelj nauči konkretne tehnike i alate  koje će  koristiti za uspešnu  komunikaciju sa decom
  • Roditelj nauči konkretne  tehnike i alate  koje će  koristiti  za motivaciju dece
  • Roditelj nauči kako da izbegne afektne reakcije koje ne donose rezutat
  • Roditelj ima više pozitivnog uticaja na svoju decu
  • Roditelj u svojoj preopterećenoj svakodnevnici izbalansira odnos i vreme provedeno sa decom
  • Pojedinac se osnaži u svojoj roditeljskoj ulozi
  • Pojedinac definiše svoje ciljeve  kao roditelj, pre svega u skladu sa svojim vrednostima
  • Roditelj kreira korisna uverenja koja podržavaju roditeljsku ulogu kakvu želi

Radionice NLP tehnike  i alati za roditelje nemaju za cilj da propagiraju odredjeni stil roditeljstva. Ideja i svrha radionica je da roditelj pre svega nauči korisne tehnike i  alate koje će moći da primeni u svakodnevnici bez  obzira koji model roditeljstva neguje.

Iz srca autora radionica i trenera:

 Cilj ovih radionica je da kao roditelji uživate u  svom roditeljstvu, i onda kada to nije jednostavno, da vera, ljubav, poverenje boje vaše odnose sa decom, jer deca uče od nas, i pre svega iz onoga što mi radimo, da  roditeljski strah i briga ne budu kočnice razvoju vaše dece, i da uvek  nadjete način da date svoje najbolje. Zbog vas samih, i tek onda  zbog dece!

Da može i kako može, svedočim i sama, kao srećan roditelj troje dece.


Radionice podrazumevaju rad u grupama do 12 polaznika. Set radionica NLP tehnike  i alati za roditelje se sastoji od 4 radionice, koje se održavaju dva puta mesečno. Pojedinačna radionica traje 3 sata. Teme radionica su medjusobno povezane, tako da nije moguće selektivno pohadanje radionica.

 

Cena pojedinačne radionice je 30 eur-a. Ukoliko uplatite sve 4 radionice odjednom, cena paketa je 99 eur-a.


Prijavite se na radionicu putem mejla, ili telefonom, i dodjite da zajedno gradimo i širirmo svet srećnih, hrabrih, zadovoljnih  i nasmejanih roditelja!

 

 

Back to list

Povezani postovi