Blog, Uncategorized

Nikad nije kasno, i bolje što pre

Kasno je za ljubav, kasno je za novi posao, kasno je da počnem da treniram, kasno je za promenu…..

Ne, nije kasno. I najbolje je da kreneš odmah.

Znam, možda ćeš u sekundi smisliti milion razloga zašto je baš onaj tamo ponedeljak bolji, ili dok to još nešto završiš. Samo, nemoj da zavaravaš sebe …

Pomisli na sve dane pred sobom, zamisli sve sate i sve minute koji se kao ćilim pružaju u budućnost. Kako želiš da ih provedeš?

Žaleći što nisi ranije, ili nisi nikada…. Ili kriveći okolnosti, druge ljude, ili misleći da nisi ni zaslužila bolje.

Neeee, ako ti je ikada palo na pamet da želiš tu promenu, onda je to tvoja istina koju treba da pratiš. Da te podsetim, nikada ti ne bi palo na pamet da poželiš nešto što nije za tebe. Tvoja želja zna od čega si sazdana i da je samo tvoj posao da je oživiš.

I možda si do sada sebe ućutkivala mnogo puta, plašila sebe neuspehom, nalazila razne „lažne“ potvrde i dokaze, zašto je to zapravo nemoguće. Ja sam ovde da te podsetim da je itekako moguće.

Da, moguće je…

Ne samo da je moguće, nego je i izvesno, samo ako dovoljno rešeno kreneš na to putovanje. Neće se desiti preko noći, mada kada dođe željeni rezultat izgledaće ti tako lako.
Onog trenutka kada krenemo da grejemo sebe pažnjom prema sebi i svom životu, prepreke izgledaju savladive, i mala sreća izgleda veća.

Kad se okreneš u nekom trenutku unazad, imaćeš osećaj da se radost, promena, boljitak uvukla u tvoj život tiho, odjednom. I mamiće ti šiiiiiiroki osmeh na lice sve zagonetke koje si rešila, sve one zavrzlame koje si raspetljala (najviše one u svojoj glavi), i znaćeš i osećaćeš da za tebe više nema nazad u nemoguće.

Jednom kada upoznamo to svoje dugo skrivano lice, ono koje se odaziva na JA TO MOGU, IMA NAČINA, IMAM SNAGE , STRPLEJNJA, VERE, ta naša uloga postaje prisutna, multiplikuje se, umnožava u različitim životnim oblastima, i služi nas na dobro.

Da te podsetim, nikad nije kasno, i, najbolje da kreneš sada.

Ako ti treba podrška i struktura da počneš odmah, prijavi se na moj online trening UZMI ŽIVOT U SVOJE RUKE

Back to list

Povezani postovi