Blog, Uncategorized

Vreme?!? Imate puno obaveza i nemate dovoljno vremena za sebe i ono što želite?

Možda i vas muči vreme, ili bar mislite da je tako? Teško izlazite na kraj sa svim svojim obavezama, obično vam fali vremena za sebe, odlažete svoja zadovoljstva i ugođaje, jer imate puno onoga što TREBA i MORA da se uradi, bilo kao roditelj, partner, zaposleni, ćerka… I osećate se umorno, isrpljeno, nezadovoljno, i ne vidite tome kraj.
 
Sve mi je ovo zvuči i izgleda poznato.Vrlo! I sama sam imala slično iskustvo i u jednom trenutku sam rešila da ga promenim. Ja sam isto samo jedna žena koja voli život i koja nije htela da ga provede u trci, ludnici, rastrzana i nezadovoljna.
Sigurna sam da i vi želite za sebe i za svoje najmilije najbolje. 
Život sa više radosti

Balans je osnovni sastojak radosti

Baš zato vas otvoreno i pozivam da mi se pridružite na treningu Uspehologija na kom ćete iznaći, kreirati i u praksi oživeti svoj model svakodnevnice u kojoj ćete više uživati, osećati se srećno i zadovoljno, i reći NE onome što vam ne služi na dobro, i reći DA onome što vas raduje! A da pri tom budete još bolji onima koje volite!

Ko sam ja, Marija, vaš trener na Uspehologiji?

Ja sam majka troje dece, zaposlena sam u vrlo dinamičnoj firmi i radim energetski zahtevan posao, dete sam jednog roditelja, drugog sam nedavno izgubila, supruga sam, upravo gradim samostalni biznis koji obožavam, i svaki dan iznova balansiram kako da što bolje nosim sve svoje uloge, da se i sama osećam dobro u svojoj koži i da na najbolji način služim i dajem primer svom okruženju i svojoj deci. To je u mom sistemu vrednosti važno. Kod vas može biti i nešto drugo, naravno. I možda i jeste!

Zašto kažem da ste u sigurnim rukama?

Svakako, šta god da želite da keirate za sebe, i koju god promenu želite, u sigurnim ste rukama. Sve ono što pričam, i sama sam iskusila, probala razne tehnike i alate, kako, šta radi i šta ne radi, i sada se radujem da i vas tome naučim,da podelim iskustvo i znanje, da vas podržim, ohrabrim, bodrim na vašem putu da živite život koji želite.
Snaga je utimu

Podrška i razumevanje na putu promene

Zašto kažem da je pravo vreme?

Poznajem i razumem razne izgovore i strahove koji vas vrebaju, i sama sam se mnogo puta kolebala i preispitivala. Da li sam sebična, dovoljno dobra, hrabra, uporna, slaba…? To je tako normalno, za sve nas, zar ne?
I znam kako tome da stanete na kraj, tom oklevanju, i da prepoznate kada je vreme da konačno krenete u promenu.
Vreme može biti upravo sada.  Verovatno i ne biste o tome ni razmišljali da nije došlo vreme. Istraživanje kaže da mi uvek poželimo ono što možemo i da ostvarimo, a KAKO ćete naučiti na treningu Uspehologija
Radujem vam se od srca!

Povezani postovi